Groepslessen

Hey jij! Ben jij iemand die op zoek is naar een leuke groepsles die bij jou past? Of heb je nog niet de juiste sportschool gevonden? Dan staan wij voor jou klaar om je daarbij te helpen.

Wist je dat sporten in een groepsles grote voordelen heeft! Je motivatie is daar één van; als je met andere mensen samen sport zorgt dat ervoor dat jij net die extra stok achter de deur hebt om toch te gaan. Ook als je eenmaal in de sportschool bent komt je motivatie niet altijd vanzelf, maar gelukkig helpen onze instructeurs jou daarbij.

Kom jij binnenkort een kijkje bij ons nemen?

Boxing

Boksen is de trend van nu! Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen, handen en natuurlijk de conditie centraal staan. Boksen is een sport voor iedereen!

Kids Boxing

Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen bij ons terecht voor kids-boxing. Op een speelse en sociale manier wordt aan hun bokstechniek, conditie en weerbaarheid gewerkt.

Dames Boxing

Wil jij graag boksen maar liever niet gemengd? Dat kan! Onze sportschool bied speciaal bokslessen alleen voor dames. Recreatief boksen en werken aan je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Onze bokslessen zijn zowel voor jong als oud!

Self Defence

Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging. Het wordt gekenmerkt door een logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties waarbij men, na een korte periode van instructie, een relatief hoog peil kan bereiken.

Body Fit

Body-fit betekent buik-benen-billen en pilates in één work-out. BBB is een intensieve low impact training op muziek waarbij de nadruk ligt op het versterken van buik, billen, benen. Pilates daarentegen is een trainingsmethode waarbij het hele lichaam betrokken is. Het is een uitdagende work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt, om zo een soepel lichaam te krijgen.

Power Progress

Met Power Progress traint u onder begeleiding van een enthousiaste instructrice op muziek alle spiergroepen Gedurende 1 uur lang worden uithoudingsvermogen en kracht gemeten met behulp van losse gewichten en een halterstang.

Spinning

Cycling is een training met staande, zittende en ‘jumpende’ oefeningen. Het verbetert de conditie. De opzwepende muziek en motiverende instructeur zorgt voor amusement tijdens het sporten.

Circuittraining

Een intensieve trainingsvorm met relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Het is daarom een effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen. Een circuittraining is een uitstekende manier om tegelijk aan je kracht en je cardiovasculaire conditie te werken.

Yoga

Yoga heeft als hoofddoel om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Je bent optimaal in balans en voelt je daardoor erg goed. Door middel van Yoga word je in staat gesteld aanwezig te zijn in het hier en nu. Enkele voordelen van Yoga zijn: flexibeler worden, leren ontspannen, een betere focus, meer energie, vermindering van stress.

Piloxing

Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. Het motto van Piloxing is “Sleek, Sexy and Powerful”. De pilates-, boks- en dansoefeningen volgen elkaar in een hoog tempo op. Je beweegt dus ontzettend veel en hebt dus ook geen tijd om stil te staan!

Strong

Strong is een combinatie van High Intensity Interval Training met krachttraining met eigen lichaamsgewicht. Dit wordt geleid door opzwepende, pittige muziek. Met Strong verleg je je grenzen om een totale lichaamstransformatie te ondergaan. Elke beweging heeft een beat en elke beat heeft een beweging. Al met al is het een pittige les met hoge calorieverbranding!

Zumba

Zumba is een dans fitness die je een uitgaansgevoel geeft, terwijl je een stevige work-out aan het doen bent: dat is Zumba! Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, te vergelijken met aerobics. Het motto bij Zumba is “Lekker bewegen en lol hebben!” Zumba-fitness is voor iedereen die houdt van fun, muziek en latin vibes!

BoksFit!

Een leuke afwisselende workout die boks-technieken combineert met conditie- en krachtoefeningen. Een circuit-training van een uur opgebouwd uit en warming up, het oefenen van stoot combinaties, zodat je jezelf de stoot technieken goed eigen kunt maken en een combinatie van boks-technieken en conditie/kracht oefeningen. Er wordt afgesloten met een pittig circuit. Met BoksFit werk je aan je conditie, spieruithoudingsvermogen, vetverbranding en je leert boks-technieken. BoksFit is 100% Fit & 0% Sparren!

Rooster Hulsberg

Abonnementen

Deel abonnement

Onbeperkt fitness óf alleen groepslessen (exclusief boksen)
€ 33,- per maand
1 jaar contract
€ 35,50 per maand
halfjaar contract

Totaal abonnement

Onbeperkt fitness én groepslessen (exclusief boksen)
€ 40,50 per maand
1 jaar contract
€ 42,50 per maand
halfjaar contract

10-rittenkaart

10 lessen voor fitness of groepslessen (spinning, etc…)
€ 80,- eenmalig
half jaar contract


Boksen onbeperkt

Onbeperkt aantal bokslessen

€ 25,- per maand
1 jaar contract
€ 27,50 per maand
halfjaar contract

Boksen & fitness onbeperkt

Onbeperkt fitness en boxlessen

€ 40,50 per maand
1 jaar contract

Kids boxing

Boxen vanaf 7 t/m 12 jaar

€ 22,50 per maand
maand contract

Krav Maga / Selfdefence

Fitness van ma t/m vr tussen 11.00 – 15.00

€ 25,- per maand
1 jaar contract
€ 27,50 per maand
halfjaar contract

BoksFit!

€ 25,- per maand
1 jaar contract
€ 27,50 per maand
halfjaar contract

Kids boxing

Tot 15 jaar (Kids Fitness)

€ 17,50 per maand
maand contract
Aanmelden