Vacustep tegen vocht en vetophoping

De vacustep is zowel geschikt voor de beginnende sporter als de ervaren sporter. De vacustep is vergelijkbaar met een crosstrainer; het is een vacuümcabine waar je in gaat staan en lichte trapbewegingen maakt onder een wisselende druk. Door het dragen van een speciaal rokje, wat wordt vastgeklemd aan de rand van de vacustep krijg je een vacuüm effect wat maakt dat je onder druk een lichte training uitvoert. 

Met de vacustep pak je de probleemzones aan zoals vocht en vetophopingen oftewel cellulites. Deze zones zijn vooral rondom de benen, billen en buik. De vetophopingen kunnen te wijten zijn aan een slechte microcirculatie en bloedsomloop of aan een probleem in de vethuishouding. De vacustep zorgt voor een zichtbare verbetering. 

Om het beste resultaat te krijgen raden wij je aan om een schema te beginnen van 20 sessies, dit minimaal 3 keer per week. Iedere sessie duurt dan ook 30 minuten. Wil je het resultaat optimaliseren dan geven wij het advies om aanpassingen te doen in jouw voedingspatroon.

De voordelen op een rij