Morgen-weer-geopend

We mogen weer open!

Zoals jullie weten is de sportschool morgen weer geopend. We zijn enorm blij dat we weer open mogen en heten iedereen van harte welkom! We zijn 5 maanden dicht geweest maar hebben in de tussentijd niet stilgezeten: de website is vernieuwd, muren opgefrist, een nieuwe airco geïnstalleerd bij de Ladies-Fitness en onze groepslessen uitgebreid. Wij zijn er helemaal klaar voor! Jij ook?

Groepslessen

De groepslessen worden nu grotendeels buiten gegeven vanwege de coronamaatregelen.

Onze groepslessen zijn uitgebreid met Zumba, Strong en Piloxing. Laat je verrassen door deze nieuwe uitdagingen en switch kosteloos tussen de verschillende groepslessen. Er zijn genoeg mogelijkheden om weer aan de slag te kunnen. Heb je interesse in de groepslessen? Meld je gerust bij de balie of bel 045 – 851 74 18

Fitnessruimte open

Ook de fitnessruimte is open! Leden kunnen zich melden bij de balie met de lidmaatschapspas. Ben je nog geen lid? Dan kun je je aanmelden via de website of bij de balie navraag doen. Door de coronamaatregelen mogen wij maximaal 30 leden in de fitnessruimte toelaten met gepaste afstand.

Openingsacties

De komende tijd hebben we wekelijks knallende acties. Houd onze website en social media kanalen in de gaten of vraag na bij de balie.

Actie week 1

Ben je al lid bij ons en heb je een vriend of vriendin die ook wil komen sporten, dan hebben wij een leuke actie voor jou! Bij inschrijving van een nieuw jaarabonnement kun jij één maand gratis sporten.

Algemene coronamaatregelen

  • Registratie verplicht
  • Kleedkamers en douches gesloten
  • Binnen mondkapje verplicht (niet tijdens het sporten)
  • Anderhalve meter afstand bewaren
  • Ben je ziek? Blijf thuis!

Voor meer info omtrent de maatregelen, zie de website van de overheid:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen/plannen-voor-sporten-binnen-en-buiten