Wijziging openingstijden

Hoi allemaal,
zoals jullie wellicht al hebben vernomen, moeten we de komende 3 weken (van 28 november’21 tot 19 december’21) van Overheidswege onze sportschool sluiten om 17.00 uur.

We hebben daarom in deze periode onze fitnessprogramma en groepslessenrooster aangepast voor zover als mogelijk. De openingstijden van onze sportschool worden in genoemde periode gewijzigd van 7.00-17.00 uur. Dit betekent dat we ook in het weekend overdag open zullen zijn en meerdere groepslessen gegeven worden. De leden welke bij ons fitnessen zijn iedere dag van harte welkom van 7.00-17.00 uur.

Het tijdelijk gewijzigde groepslessenrooster kun je onderaan dit bericht vinden, of op de groepslessen pagina.
Blijf vooral gezond!

Sportieve groet,
Michel & Mariëlle
Team Fitness Planet XL
👍🏼😉💪🏼

Volg ons

Meer berichten

We zijn weer open!

Yes!! We mogen weer en zijn open tijdens onze reguliere openingstijden. Wat hebben we jullie gemist en we hopen een ieder de komende weken te

Sportschool wederom gesloten

Beste leden,  Na de recente persconferentie van de overheid en de daaropvolgende maatregelen, ingaande 19 december ’21, is onze sportschool wederom gesloten!  Wij zullen jullie

Morgen-weer-geopend

We mogen weer open!

Zoals jullie weten is de sportschool morgen weer geopend. We zijn enorm blij dat we weer open mogen en heten iedereen van harte welkom! We zijn 5 maanden dicht geweest maar hebben in de tussentijd niet stilgezeten.